Faciliteiten

Een heerlijk ontbijt ...

's Ochtends verwennen we onze gasten graag met een uitgebreid ontbijtbuffet: verse fruitsla, broodjes van bij de bakker, versgeperst sinaasappelsap, lokale kazen en charcuterie, een eitje, zelfbereidde confituren, koffiekoekjes, en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee.
Ook met bijzondere wensen (vegetarisch, glutenarm of -vrij, veganistisch) willen we graag rekening houden. Laat dit wel even op voorhand weten.

Lunchpakketten

Wil je er een ganse dag op uit, zonder je zorgen te hoeven maken waar je iets te eten zal vinden, dan maken wij met plezier een lunchpakket klaar. Dit kan een pakketje zijn voor de stevige honger (2 broodjes + extra's) als een XL versie voor de zeer stevige honger (3 broodjes + extra's). Graag 's avonds voor 17h bestellen voor de volgende dag.

Gebruik gemeenschappelijke gastenkeuken

We beschikken over een goed uitgeruste gastenkeuken, waar onze gasten graag gebruik van mogen maken voor het opwarmen of bereiden van eenvoudige gerechten. Let wel, het gaat hier om een "gemeenschappelijke" keuken en eetkamer, dit betekent ook dat:

 • De keuken wordt onberispelijk ter beschikking gesteld, en wordt natuurlijk ook onberispelijk achtergelaten.
 • De vaat wordt door de gasten gedaan en weggeruimd, ook indien de vaatwasser wordt gebruikt.
 • Het koelen en/of nuttigen van zelf meegebrachte drank in de gemeenschappelijke ruimten is niet toegestaan.
 • Er kan drank worden aangekocht aan zeer redelijke prijzen.
 • Drankjes

  In de gastenliving/ontbijtruimte staan de koffieautomaat en een koelkast gevuld met Belgische bieren en andere drankjes ter beschikking van onze gasten tegen democratische prijzen.

  Infraroodsauna

  Een ruime infraroodsauna staat ter beschikking van onze gasten. Deze werkt zowel met magnesiumoxide stralers als met full-spectrum stralers. De eersten werken voornamelijk ontspannend, de laatsten werken therapeutisch bij oa. spier- en gewrichtspijnen. Grote voordeel van infrarood is dat de sauna slechts een zeer beperkte opwarmingstijd vraagt. In de saunaruimte is eveneens een douche en toilet aanwezig. 

  Saunagebruik is gratis. Voor de prijs van 5€/pp krijg je een badjas en slippers ter beschikking. Op voorhand reserveren kan, maar inplannen ter plaatse kan net zo goed.

  Verhuur fietsen

  Wij verhuren 4 mountainbikes. Dezen hebben een wiel- en kadermaat van 29 inch en zijn hiermee geschikt voor de meeste volwassenen (tot ongeveer 1,85m).

  Verhuur wandelgps

  Wij hebben een heel aantal wandelingen uitgetekend in RouteYou en Outdooractive die met behulp van een smartphone met wandelapp of met een wandelgps te lopen zijn. Ben je er niet vertrouwd mee een wandelapp te gebruiken op je smartphone, dan is het soms handiger onze wandelgps te huren. Hierop staan alle wandelingen die we hebben uitgetekend.

zie tarieven faciliteiten