Tarieven

Tarieven Bed & Breakfast

Onze prijzen gelden per kamer en per nacht, inclusief ontbijt. Eveneens inbegrepen zijn toeristenbelasting en BTW.

In weekends en vakantieperiodes is enkel een verblijf vanaf 2 overnachtingen mogelijk. Als last-minute reservering (= 3 dagen voor check-in) kan 1 overnachting mogelijk wel. Bij speciale evenementen zoals GP Spa Francorchamps gelden mogelijk andere prijzen.

2-persoonskamer - 1e nacht

100€

2-persoonskamer - vanaf 2e nacht

95€

familiekamer (2 volw. + 2 kind.) - 1e nacht

150€

familiekamer (2 volw. + 2 kind.) - vanaf 2e nacht

145€

Korting per nacht voor weekdag (zo tot do) buiten Belgische schoolvakanties

-10€

Korting per nacht bij verblijf vanaf 7 nachten 

-5€

Korting single in 2-persoonskamer

-20€

Tarieven voor vakantiehuis Silberhütte - 8 volwassenen (+ 1 kind)

In deze prijzen is geen ontbijt inbegrepen, noch het gebruik van badjassen en slippers. Wel inbegrepen zijn toeristenbelasting en BTW, opgemaakte bedden bij aankomst, saunagebruik, eindschoonmaak en alle energiekosten bij een normaal gebruik.

Voor weekends/midweeks/weken waarin een feestdag valt, gelden mogelijk andere prijzen.

Prijs per weekend (vrijdagavond tot maandagmorgen) 

700€ 

Prijs per midweek (vrijdagavond tot maandagmorgen) 

700€ 

Prijs per week (vrijdagavond tot vrijdagmorgen) 

1200€ 

Tarieven voor vakantiehuis Silbertanne - 6 volwassenen (+ 2 kinderen)

In deze prijzen is geen ontbijt inbegrepen, noch het gebruik van badjassen en slippers. Wel inbegrepen zijn toeristenbelasting en BTW, opgemaakte bedden bij aankomst, jacuzzigebruik, eindschoonmaak en alle energiekosten bij een normaal gebruik.

Voor weekends/midweeks/weken waarin een feestdag valt, gelden mogelijk andere prijzen.

Prijs per weekend (vrijdagavond tot maandagmorgen) 

600€ 

Prijs per midweek (vrijdagavond tot maandagmorgen) 

600€ 

Prijs per week (vrijdagavond tot vrijdagmorgen) 

1000€ 

Faciliteiten en extra's

Saunagebruik is gratis. Huur badjas en slippers. Prijs per persoon per verblijf.

5€

Verblijf van een hond op aanvraag. Prijs per verblijf.

20€

Gebruik gastenkeuken is gratis.

0€

Huur mountainbike per dag (voor B&B gasten)

10€

Huur wandelgps per dag (voor B&B gasten)

5€

Huur mountainbike per dag (voor niet-B&B gasten)

20€

Lunchpakket 

6€

Lunchpakket XL

8€

Voorschot en betaling

Bij reservering vragen wij een voorschot van 30% te storten op rekeningnr. BE41 7360 6320 9510. Pas na ontvangst van het voorschot wordt je reservering definitief. Het saldo kan op het einde van je verblijf cash of per smartphone app betaald worden. Bij last minute boekingen (1 week voor aankomst) is er geen voorschot nodig.

Je kan gratis wijzigen of annuleren tot 1 maand voor je geplande aankomst. Bij annulatie of wijziging na die datum behouden wij het voorschot van 30%.

Bij reservering van een vakantiewoning vragen we eveneens een voorschot van 30 % bij reservering. Je kan gratis wijzigen of annuleren tot 2 maanden voor je geplande aankomst. Bij annulatie of wijziging na die datum behouden wij het voorschot van 30%. Het saldo, samen met een waarborg van 200 €, ontvangen wij graag uiterlijk 2 weken voor aankomst op hetzelfde rekeningnr. BE41 7360 6320 9510. 

 

Ligging Hünningen 40

Opgelet: B&B Silberhütte is gelegen in Hünningen, Büllingen, en niet in Hünningen, Sankt-Vith. Niet alle GPS systemen kennen Hünningen 40. Geef in dat geval Hünningen 38 of 39 op, dan lukt het wel.

Komende vanuit Büllingen, rijd je rechtdoor op het ronde punt, dit is richting Manderfeld en Duitsland. Na een tweetal kilometers vind je Hünningen op je rechterkant. Sla de weg naar Hünningen in en neem vervolgens de eerste straat links en volg deze tot voorbij de houtzagerij (Sägewerke Gillis). Al gauw ben je bij B&B Silberhütte.

 

Praktische afspraken

Wij zijn geopend voor info's , afzetten bagage, en check-in van 16u00 tot 21u00. Check-out tot 10u00.

Vroege check-in en/of late check-out is soms mogelijk, na aanvraag, en tegen een meerprijs.

Honden zijn zeer welkom. Zelf hebben we Australian Shepherd Lilly. Maar omdat we ook de rust in onze B&B willen bewaren, en graag rekening houden met gasten die niet persé grote hondenliefhebbers zijn, vragen we baasjes om honden aan de lijn te houden in de gemeenschappelijke ruimten, en niet alleen op de kamer achter te laten. We vragen een vergoeding van 15€ per verblijf (niet per nacht).

Onze volledige B&B is rookvrij.

Faciliteiten

Een heerlijk ontbijt ...

's Ochtends verwennen we onze gasten graag met een uitgebreid ontbijtbuffet: verse fruitsla, broodjes van bij de bakker, versgeperst sinaasappelsap, lokale kazen en charcuterie, een eitje, zelfbereidde confituren, koffiekoekjes, en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee.
Ook met bijzondere wensen (vegetarisch, glutenarm of -vrij, veganistisch) willen we graag rekening houden. Laat dit wel even op voorhand weten.

Lunchpakketten

Wil je er een ganse dag op uit, zonder je zorgen te hoeven maken waar je iets te eten zal vinden, dan maken wij met plezier een lunchpakket klaar. Dit kan een pakketje zijn voor de stevige honger (2 broodjes + extra's) als een XL versie voor de zeer stevige honger (3 broodjes + extra's). Graag 's avonds voor 17h bestellen voor de volgende dag.

Gebruik gemeenschappelijke gastenkeuken

We beschikken over een goed uitgeruste gastenkeuken, waar onze gasten graag gebruik van mogen maken voor het opwarmen of bereiden van eenvoudige gerechten. Let wel, het gaat hier om een "gemeenschappelijke" keuken en eetkamer, dit betekent ook dat:

 • De keuken wordt onberispelijk ter beschikking gesteld, en wordt natuurlijk ook onberispelijk achtergelaten.
 • De vaat wordt door de gasten gedaan en weggeruimd, ook indien de vaatwasser wordt gebruikt.
 • Het koelen en/of nuttigen van zelf meegebrachte drank in de gemeenschappelijke ruimten is niet toegestaan.
 • Er kan drank worden aangekocht aan zeer redelijke prijzen.
 • Drankjes

  In de gastenliving/ontbijtruimte staan de koffieautomaat en een koelkast gevuld met Belgische bieren en andere drankjes ter beschikking van onze gasten tegen democratische prijzen.

  Infraroodsauna

  Een ruime infraroodsauna staat ter beschikking van onze gasten. Deze werkt zowel met magnesiumoxide stralers als met full-spectrum stralers. De eersten werken voornamelijk ontspannend, de laatsten werken therapeutisch bij oa. spier- en gewrichtspijnen. Grote voordeel van infrarood is dat de sauna slechts een zeer beperkte opwarmingstijd vraagt. In de saunaruimte is eveneens een douche en toilet aanwezig. 

  Saunagebruik is gratis. Voor de prijs van 5€/pp krijg je een badjas en slippers ter beschikking. Op voorhand reserveren kan, maar inplannen ter plaatse kan net zo goed.

  Verhuur fietsen

  Wij verhuren 4 mountainbikes. Dezen hebben een wiel- en kadermaat van 29 inch en zijn hiermee geschikt voor de meeste volwassenen (tot ongeveer 1,85m).

  Verhuur wandelgps

  Wij hebben een heel aantal wandelingen uitgetekend in RouteYou en Outdooractive die met behulp van een smartphone met wandelapp of met een wandelgps te lopen zijn. Ben je er niet vertrouwd mee een wandelapp te gebruiken op je smartphone, dan is het soms handiger onze wandelgps te huren. Hierop staan alle wandelingen die we hebben uitgetekend.

zie tarieven faciliteiten