Bed & Breakfast tussen Hoge Venen en Eifel

B&B Silberhütte is rustig en landelijk gelegen, aan de rand van het Eifeldorpje Hünningen. Hier hebben wij in 2013 onze B&B gebouwd met veel aandacht voor ecologie en duurzaam wonen, én een maximaal comfort. We bieden 4 lichte en aangename gastenkamers aan, waaronder één ruime, kindvriendelijke familiekamer. Je kan ook alle kamers samen huren als vakantiewoning voor 10-11 personen, met een eigen woonruimte, keuken en sauna.

Vanuit de gastenkamers bieden grote ramen toegang tot het zuidterras en een panoramisch zicht op de grote tuin. Je kan er relaxen en genieten, de kinderen gadeslaan die zich uitleven in de speeltuin, onze Manx Loaghtan schapen die onze tuin begrazen, of de rode wouw die hoog in de lucht cirkelt. Of misschien voel je meer voor de sauna en het gezellige salon, na een stevige wandeling? Om een mooie dag te eindigen met een verkwikkende slaap in goede bedden, in de absoluut donkere en stille nacht.

Centraal gelegen in het natuurgebied Hoge Venen en Eifel, is B&B Silberhütte een ideaal startpunt voor natuurwandelingen, fiets- en mountainbiketochten doorheen de prachtige en gevarieerde landschappen van Hoog-België. In de winter kan je er langlaufen, in de zomer zwemmen in het nabijgelegen meer van Bütgenbach of de Kronenburger See.

Kortom, verlang je naar een heerlijke plek om tot rust te komen, om te genieten van de omgeving en elkaar? Kom dan B&B Silberhütte en de Oostkantons ontdekken, dat prachtige, afgelegen en soms een beetje vergeten stukje Ardennen.

Wees van harte welkom!