Back to top
Go to bottom

Faciliteiten

Infraroodsauna

Een ruime infraroodsauna staat ter beschikking van onze gasten. Deze werkt zowel met magnesiumoxide stralers als met full-spectrum stralers. De eersten werken voornamelijk ontspannend, de laatsten werken therapeutisch bij oa. spier- en gewrichtspijnen. Grote voordeel van infrarood is dat de sauna slechts een zeer beperkte opwarmingstijd vraagt. In de saunaruimte is eveneens een douche en toilet aanwezig. 

Saunagebruik is gratis. Voor de prijs van 5€/pp krijg je een badjas en slippers ter beschikking. Op voorhand reserveren kan, maar inplannen ter plaatse kan net zo goed.

Lunchpakketten

Wil je er een ganse dag op uit, zonder je zorgen te hoeven maken waar je iets te eten zal vinden, dan maken wij met plezier een lunchpakket klaar. Dit kan een pakketje zijn voor de stevige honger (2 broodjes + extra's) als een XL versie voor de zeer stevige honger (3 broodjes + extra's). Graag 's avonds voor 18h bestellen voor de volgende dag.

Drankjes

In de gastenliving/ontbijtruimte staan de koffieautomaat en een koelkast gevuld met drankjes ter beschikking van onze gasten tegen democratische prijzen.

Verhuur fietsen, sneeuwschoenen en sleeën

In de winter kan je gebruik maken van onze sneeuwschoenen en sleeën. Langlaufmateriaal is te huur bij Hotel Schröder te Losheimergraben +32 (0)80 54 80 59.

Recent hebben wij 4 mountainbikes aangekocht. Dezen hebben een wiel- en kadermaat van 29 inch en zijn hiermee geschikt voor de meeste volwassenen (tot ongeveer 1,85m).

Gebruik gemeenschappelijke gastenkeuken

We beschikken over een goed uitgeruste gastenkeuken, waar onze gasten graag gebruik van mogen maken voor het opwarmen of bereiden van eenvoudige gerechten. Let wel, het gaat hier om een "gemeenschappelijke" keuken en eetkamer, dus er gelden een aantal regels die overlast of ergernis, zowel voor ons als andere gasten, moeten voorkomen. Bent u geïnteresseerd in het gebruik van de gastenkeuken, gelieve het onderstaande dan even door te lezen om te kijken of u zich hierin kan vinden.

  • De keuken wordt gebruikt voor het bereiden van eenvoudige gerechten, zodat alle gasten toegang tot de keuken hebben.
  • De keuken wordt onberispelijk ter beschikking gesteld, en wordt natuurlijk ook onberispelijk achtergelaten.
  • De vaat wordt door de gasten gedaan en weggeruimd, ook indien de vaatwasser wordt gebruikt.
  • De B&B-spullen (servetten, kaarsen, kruiden, koffie, ...) staan niet ter beschikking.
  • Het koelen en/of nuttigen van zelf meegebrachte drank in de gemeenschappelijke ruimten is niet toegestaan.
  • Er kan drank worden aangekocht aan zeer redelijke prijzen.
  • Bij beschadigingen of niet-naleven van deze afspraken, vragen wij wel een vergoeding.

zie tarieven faciliteiten