rustige B&B in het groen
Back to top
Go to bottom

Bed & Breakfast tussen Hoge Venen en Eifel

B&B Silberhütte is rustig en landelijk gelegen, aan de rand van het Eifeldorpje Hünningen. Hier hebben wij in 2013 onze B&B gebouwd met veel aandacht voor ecologie en duurzaam wonen, én een maximaal comfort. We bieden 3 lichte en aangename gastenkamers aan, waaronder één ruime, kindvriendelijke familiekamer. Je kan ook alle kamers samen huren als vakantiewoning voor 8-9 personen, met een eigen woonruimte en keuken.

Vanuit de gastenkamers bieden grote ramen toegang tot het zuidterras en een panoramisch zicht op de grote open tuin. Je kan er relaxen en genieten, de kinderen gadeslaan die zich uitleven in de speeltuin, of de rode wouw die hoog in de lucht cirkelt. Of misschien voel je meer voor de sauna en het gezellige salon, na een stevige wandeling? Om een mooie dag te eindigen met een verkwikkende slaap in goede bedden, in de absoluut donkere en stille nacht.

Centraal gelegen in het natuurgebied Hoge Venen en Eifel, is B&B Silberhütte een ideaal startpunt voor natuurwandelingen, fiets- en mountainbiketochten doorheen de prachtige en gevarieerde landschappen van Hoog-België. Bovendien is Hünningen, gelegen op een hoogte van 640m. en aan de rand van de Schneifel (van Schnee-Eifel, Sneeuw-Eifel), gezegend met sneeuwrijke winters en talrijke langlaufpistes en ook de skigebieden van Weißer Stein, Schwarzer Man en Wolfsschlucht zijn snel bereikbaar.

Maar de Oostkantons bieden nog veel meer: zwemmen in het meer van Bütgenbach of de Kronenburger See, genieten van de bloeiende narcissenweiden in het Holzwarchedal, het schilderachtige Monschau bezoeken, ... In een straal van 10 tot 40 km vind je een ruim aanbod aan sportieve activiteiten, uitjes met de kinderen, culturele bezoekjes, etc... .  Wij hebben gidsen en wandelkaarten in huis van Hoge Venen, Belgische en Duitse Eifel en geven graag advies bij het plannen van een superfijne vakantie.

Kortom, verlang je naar een heerlijke plek om tot rust te komen, om te genieten van de omgeving en elkaar? Zoek je een actieve, groene vakantie met het gezin? Of wil je er een paar dagen tussenuit met vrienden of partner? Kom dan B&B Silberhütte en de Oostkantons ontdekken, dat prachtige, afgelegen en soms een beetje vergeten stukje Ardennen.

Wees van harte welkom!