rustige B&B in het groen
Back to top
Go to bottom

Uitstapjes en bezienswaardigheden bij Büllingen

Natuurbeleving

  • Gartenschaupark Zülpich DE - schitterende modeltuinen door verschillende tuinarchitecten rondom het meer en de historische burcht van Zülpich, met verschillende activiteiten waaronder roofvogelshow. Zülpich zelf is ook de moeite, en aan het meer kan je baden en watersporten.
  • Natuurparkcentrum Botrange/ Centrum Hoge Venen-Eifel - gelegen in het hart van het uitgestrekte landschap van de Hoge Venen, nodigt het Natuurparkcentrum U uit voor een aangenaam en leerijk verblijf in de streek. Met wandelroutes, geleide wandelingen, een cafetaria en een zeer aangename overdekte picknickplaats waar je je 's winters kan opwarmen bij een grote open haard.

Uitstapjes met kinderen:

 Wildparken en pretparken

Fietsen, wintersport en nog veel meer.

Fietsen, MTB en e-bike voor de geoefende en minder geoefende fietser

Wellicht denken vele fietsliefhebbers dat de Oostkantons te heuvelachtig zijn en daarom niet geschikt voor gewone fietsers. Het klopt inderdaad dat geoefende fietsers en MTB-ers hun hart hier kunnen ophalen en voldoende uitdaging vinden. Maar ook als je minder geoefend bent, of het graag iets rustiger aan doet, kan je bij ons terecht op de RAVeL of "trage wegen", meestal op oude spoorwegbeddingen, dus zo goed als vlak, en vaak afgescheiden van alle ander verkeer, voor fietsplezier zonder zweet en moeite, doorheen de mooiste landschappen.